De Hooters-kalender voor 2019 is alweer de moeite (foto’s)

Als wij aan ‘Hooters’ denken, denken we meteen aan een soort striptent gevuld met blonde bimbo’s met daddy issues.

Niets is minder waar. Het zijn goed verzorgde ketens waar voornamelijk gezinnetjes aan de tafels zitten. Behalve dat de diensters er luchtig bijlopen, gebeurt er niets anders dan in een normaal restaurant. Een internationaal restaurant met een sportcafé-sfeer. In Amerika kent iedereen het en staat het bekend om de beeldschone jong dames en lekkere kippenvleugels.

De grote verschillen tussen Amerikaanse en Belgische restaurants zijn dat Amerikaanse serveersters meestal meer gastvrij zijn, de Hootergirls nemen meer tijd om te communiceren en een praatje te maken in plaats van een bestelling op te nemen en het daarbij te laten. De eisen voor een Hooter-girl zijn redelijk eenvoudig: een goed imago, positieve houding, en een all American girl, bubbly personality. Een concept dat jammer genoeg bij ons nooit zou pakken, daar er van dag één al schuimbekkend protest zou zijn van allerlei vrouwenbewegingen. In Amerika is Hooters nochtans al lang geaccepteerd en weet iedereen dat het een familierestaurant is waar jong en oud met plezier komt.

En je ziet het niet meteen zitten, maar onder de topjes van de diensters schuilt een goed hart. Een deel van de opbrengst van hun jaarlijkse kalender gaat naar het goede doel Give A Hoot, een organisatie die strijdt tegen borstkanker. En in tegenstelling tot eerdere pikante kalenders  die wel al gebracht hebben, stelt de kalender geen twaalf maar wel liefst tweehonderd meisjes tentoon. Beneden de uitschieters. 

Bestellen die handel.

1. Januari

Image 1 of 12

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More