De FartVac zuigt scheetjes op vooraleer ze uit je broek ontsnappen

De hele coronacrisis doet wonderen voor ons constipatieprobleem hier op de redactie.

Want we krijgen er letterlijk en figuurlijk het vliegend schijt van. Allemaal goed en wel, maar je naaste collega kan het soms wat minder waarderen en een wasknijper op de neus is ook geen zicht.

Gelukkig kunnen we steeds rekenen op de meest bizarre internetgadgets om ons wind uit te zeilen te nemen. Of The FartVac enkel gebakken lucht met een geurtje verkoopt, moeten we eerst zelf uittesten, maar het concept is vrij interessant.

Allereerst: het ding hoort niet thuis in je poepgaatje, dat maakt de veiligheidsinstructie op de doos wel duidelijk: “DO NOT insert the tubing into your anus or any other part of your body.” Waar dan wel?

Wel, het is feite een rubberen buis die verbonden is met een plastic zak met ritssluiting en met aan de andere kant een pompje, zoals je weleens ziet bij een bloeddrukmeter. De FartVac stelt je in staat om een ​​handmatig vacuüm te creëren direct nadat je konttrompet hebt gespeeld, door op het pompje te duwen en de onaangename gassen te leiden naar het zakje met een actieve koolstoffilter .

Daarna open je elders het zakje om je opgesloten protjes de vrijheid te gunnen. Een stinkbom die dus op scherp staat, als het ware.

Voor slechts 10 euro, kunnen je collega’s weer vrij ademen op kantoor. Maar daar de gadget te koop staat onder de rubriek Gag Toys and Practical Jokes doet het ons vermoeden, dat het weleens een scheet in een fles kan zijn in plaats van in een plastieken zak.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More