De Evanna van Gertje maakt steeds meer water

Blankenberge betaalt 130.000 euro om de Evanna van Gert Verhulst te ontvangen in september. Dat geld komt goed van pas, want de besloten vennootschap (BV) Evanna heeft in 2019 opnieuw fors geld verloren.

Het verlies was dat jaar zelfs groter dan de som die Blankenberge zal betalen. De vennootschap verzamelde in totaal al ruim 2 miljoen euro verliezen. In de toelichting bij de resultaten over 2019 schetst eigenaar Gert Verhulst overigens een gitzwart beeld van de economie. “Er wordt verwacht dat de wereldwijde pandemie die thans in Europa haar hoogtepunt bereikt, een belangrijke impact zal hebben op de economie in het algemeen. Na al dan niet de deuren te hebben moeten sluiten, zullen ondernemers waakzaam zijn om hun cash te behouden. Faillissementen maken vorderingen oninbaar. In die zin zal de economische crisis waar we voorstaan een onzekerheid betekenen voor elke ondernemingen in het algemeen. Dit zowel naar bedrijven als naar particulieren toe.”

De financiële impact van de coronacrisis is nog niet te becijferen, maar de vennootschap weet zich financieel ondersteund door haar enige aandeelhouder (Gert Verhulst), waardoor er geen solvabiliteits- of liquiditeitsproblemen worden verwacht.

(Thierry Debels)

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More