De elektrische Segway Gokart is het speeltje voor het ganse gezin (video)

De straten liggen er momenteel leeg en verlaten bij.

Geen beter moment om de Ninebot Go Kart Kit van Segway aan te schaffen. Gemaakt van een afneembare Segway-Ninebot miniPRO gecombineerd met een Gokart-kit is dit het ideale speeltuig voor het gehele gezin, daar de kit kan ingesteld worden voor alle bestuurders. Zolang ze maar niet langer zijn dan 1,91 meter lang en meer wegen dan 100 kilo.

De gokart heeft het vermogen om binnen enkele seconden van 0 naar 24 km/u (0 tot 15 mph) te accelereren, dankzij de twee motoren van 800 watt. Maar als ouder kan je de topsnelheid voor je kleine racepiloot wel aanpassen in de app. Diezelfde app laat ook toe de lichten aan te passen en geeft je een seintje als de batterij bijna leeg is.

De bochten in je buurt nemen was nog nooit zo leuk, omdat de mechanische handrem het driften mogelijk maakt. Het ding kan ook in z’n achteruit, door twee keer achter elkaar op het rempedaal te trappen.

In Sport-modus is zijn actieradius iets minder dan 13 kilometer, hoewel de Segway-Ninebot Gokart in de Novice-modus – met een maximumsnelheid van 8 km/u – zo’n 19 kilometer door kan gaan.

Een laatste troef is dat de gokart ook inklapbaar is, gemakkelijk te vervoeren dus.

Het toestel van 28 kg maakt je wel 1.299 euro lichter, maar 1,5 meter afstand houden wordt dan weer een makkie.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More