De droom van iedere autoliefhebber: Ferrari-bureaustoel

Hiermee begin je meteen aan topsnelheid aan je werkdag.

De Poltrona Frau Cockpit stoel is het resultaat van een samenwerking tussen het designteam uit Maranello en de bekende meubelmaker Poltrona Frau.

Poltrona Frau staat erom bekend strakke stoelen en banken te ontwerpen. Een perfecte match dus met het designteam van Ferrari. De bureaustoelen zijn onder andere gebaseerd op de LaFerrari Aperta en GTC4Lusso en ze lijken als twee druppels op de originele stoelen uit de Ferrari-raceauto’s. Ze zijn ook voorzien van een Ferrari-logo op de rugleuning.

De stoel is verkrijgbaar in twee varianten: de President en de kleinere Executive. Beide stoelen zijn standaard voorzien van een vijf-poots onderstel. Voor de bekleding heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren. 

Dat moois moet wel wat kosten: het goedkoopste exemplaar heb je niet voor minder dan 9.075 euro. Maar je hebt dan natuurlijk wel een, euh, cockpit die je productiviteit naar ongekende hoogtes brengt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More