De Buffalo’s winnen weer

Vanhaezebrouck, kwam, zag en overwon.

De Gentenaars pakten de Bruggelingen in met met 0-1. Na zeges tegen Standard en Waasland-Beveren heeft AA Gent ook leider Club Brugge klein gekregen. Opmerkelijk, want voor de komst van Vanhaezebrouck leek de club op sterven na dood.

Het zijn de dezelfde benen die tegen de bal schoppen, maar ze worden aangestuurd door een ander kopke. Gent had in de laatste zes onderlinge wedstrijden met Club Brugge niet meer gewonnen. Het was ook al van begin februari geleden dat het drie keer op rij won. Die negatieve statistieken zijn weggeveegd. Of dat enkel en alleen op rekening van de trainer te schrijven is, laten we in het midden. Misschien was het wel de -Genste doelman Sinan Bolat die na dit weekend de eer van de overwinning krijgt.

Er wordt al een tijdje zonder publiek gespeeld, maar dat wil niet zeggen dat de supporters niet met mekaar in de clinch gaan. Via spandoeken op de snelweg ventileerden supporters van AA Gent hun haat voor de tegenstrever. De Gentse politie is een onderzoek gestart.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More