De Bruyne knalt Man City met zijn (slechte) linkse naar de kwartfinales Champions League (video)

Onderhandelen over een nieuw contract doe je met je voeten.

Het erg blanke kereltje uit Drongen opende gisteren het voetbalfeest met een pegel van zijn linkervoet. De Bruyne staat in de boeken genoteerd als rechtsvoetig, maar er zullen er veel zijn die dromen van zijn minderwaardige linker. Kevin haalde verwoestend uit van buiten de zestien, snoeihard, onhoudbaar en zuiver.

Het verhaal doet de ronde dat hij die linker ontwikkelde in de tuin van de familie Marchand in Drongen. Van vader Marchand mocht de kleine Kevin met een leren bal shotten in zijn tuin als hij enkel met zijn linker trapte. Kwestie van de bloemen wat te sparen? De Bruyne zou daar de basis hebben gelegd voor zijn tweevoetigheid.

Met die Drongense linker opende De Bruyne dus gisteren de triomftocht van City. De club had nauwelijks zes minuten nodig om Mönchengladbach met 2-0 naar huis te sturen. De Duitsers hadden de heenwedstrijd al met 0-2 verloren.

De wereldgoal komt De Bruyne goed uit voor zijn onderhandelingen met de club. Zoals we eerder schreven is Kevin niet tevreden met de 18 miljoen euro die op tafel ligt. Minstens 20 miljoen moeten dat er zijn. Kevin wil als de beste speler van de premier league ook de best betaalde speler zijn. Dat hij daarvoor elke maand een huis verdient, moeten we als normaal beschouwen. Toch?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More