De bankrekening van deze Koreaanse hulk is even dik als zijn armen (foto’s)

De Koreaanse Dan Bilzerian of de Koreaanse Hulk. Deze bijnamen liggen beter in de mond dan Je-yong Ha en klinken indrukwekkender.

Maar Ha heeft ze dan ook dubbel en dik verdiend. Dik en dubbel zijn dan ook niet alleen zijn ledematen, maar is ook nog eens zijn portemonnee. Miljardair, armworstelaar en powerlifter, hiermee is ongeveer alles gezegd over deze cartooneske Zuid-Koreaan. Hoe hij aan zijn vermogen is geraakt, is tot nog toe een geheim. Maar hij boert in ieder geval beter dan ondergetekende: hij rijdt in een Bugatti, is bezitter van meerdere exclusieve creditcards, eet kaviaar als ontbijt en vliegt alleen maar in privéjets.

Ah ja, en hij heeft onlangs Lindsay Lohan aan zijn lijstje van veroveringen mogen zetten. Al is dat tegenwoordig niets meer om mee uit te pakken daar miss Lohan er even goed uitziet als een kebab die vier weken in de zon  heeft gelegen. Je-yong is dus een magneet geworden voor golddiggers van het verlepte soort, maar hij laat het niet aan zijn hart komen. In tegenstelling tot de steroïden die binnen x-aantal jaar hun schadelijke effecten zullen teweeg brengen.

Trouwens, dit beest van 110 kilo met biceps van 56 cm omtrek, beloont iedereen die hem kan verslaan in een potje armworstelen met 1.000 dollar.

Onze tip om deze geldpot te winnen: bekijk de komende maanden deze filmpjes en in no time zal je arm even gespierd zijn. De rechterarm in ieder geval toch Ha!

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More