De allereerste fotoshoot van toen 15-jarige Angelina Jolie (video)

Volgens de geruchtenmolen in showbizzland gaat het niet goed met Angelina Jolie.

Zo zou ze nog maar amper 35 kilo wegen van alle stress door de echtscheiding met haar ex Brad Pitt. Gabe Mirkin, een bekende dokter in Hollywood, verbrak zijn medisch geheim door iedereen in te lichten over de alarmerende toestand van de actrice. “Er is bijna geen onderhuids vet meer aanwezig in haar armen, en ook het vet in haar kaken is zowat volledig verdwenen. Haar huid begint te verslappen en haar botten zouden zo kunnen breken. Ze heeft hulp nodig, en snel” , aldus de bezorgde dokter.

De 43-jarige Jolie heeft dus betere tijden gekend. Zoals op de leeftijd van vijftien toen ze in de fleur van haar leven was. Toen al smeekten allerhande fotografen om haar voor het eerst voor hun lens te krijgen, en Harry Langdon kreeg die eer toebedeeld.

De actrice uit onder andere Maleficent, Mr. & Mrs. Smith en Lara Croft zag er met haar vijftien lentes al een stuk volwassener uit dan haar leeftijd aangaf. De meeste mensen dachten dat ze minstens achttien jaar was, zo geloofde ook fotograaf Harry Langdon. Dat Jolie toen al een topmodel in wording was, bevestigen onderstaande beelden.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More