De 8 voordelen van regelmatige orgasmes

De liefde kan je gezondheid aanzienlijk verbeteren.

Rollebollen is goed voor de mens. In je eentje spelen ook. Studies van de universiteiten van Pennsylvania, North Carolina, Southern Illinois en Sydney toonden aan dat regelmatige orgasmes een gunstig effect hebben voor onze gezondheid. En wel hiervoor:

De voortplaningsorganen

Het verhoogt het libido: Klinkt logisch, hoe meer je het doet, des te beter het wordt. Voor vrouwen werkt het als een smeerbeurt. Er stroomt meer meer bloed door je aderen en er is meer elasticiteit, wat resulteert in meer zin in seks.

Versterkt de bekkenbodemspieren: Tijdens het orgasme neemt de spierspanning , de hartslag en de ademhaling toe. Bovendien krijgen de bekkenbodemspieren een workout, wat erectiestoornissen en incontinentie helpt voorkomen.

Verhoogt de vruchtbaarheid: Het vrouwelijke orgasme verhoogt de kans op zwangerschap, ten minste wanneer ze klaar komt nà de man. Experten zeggen dat vrouwen een minuut nadat hun partner ejaculeert een ‘O’ moment ervaren , waardoor ze meer sperlma opneemt. Komt ze voor de man, dan is dat omgekeerd.

Het hart

Minder kans overlijden bij een hartaanval: Studies wijzen uit dat zij die meer danéén keer per week seks hebben, 27 procent minder kans hebben om te sterven bij een hartaanval.

Verlaagt de bloeddruk: De universiteit van Georgia stelde vast dat regelmatig vrijen de bloeddruk net zo efficiënt verlaagt als medicatie. Een orgasme zou de bloeddruk verlagen met 13 procent. Vreemd genoeg geldt dat niet bij het masturberen.

Het lichaam

Vermindert rugpijn: Het orgasme is tien keer effectiever dan pijnstiller. Ze werken tegelijk ook tien keer beter als angstremmer.

Verjongen: Wie meer van bil gaat, houdt zichzelf jong. Het kan een mens tot zeven jaar jonger doen lijken. Voornamelijk als er liefde bij komt kijken.

Middel tegen prostaatkanker: mannen die 21 keer per maand ejaculeren hebben 3 x minder kans op prostaatkanker. Het maakt niet uit hoe: tijdens de seks, met een nachtelijke zaadlozing of masturberend.

De geest

Verbetert de slaap: Een orgasme voor je gaat slapen, helpt je te ontspannen omdat het feel-good hormoon oxytocin vrijkomt. Het verbetert zelfs de volledige nachtrust.

Verhoogt je eigenwaarde: Je voelt je gewoon beter in je vel. Zelfs wanneer je het in je eentje klaart, geeft het een zelfzekerheids-boost.

Stressverlagend: Affectiviteit geeft de mens een gevoel van geluk en werkt op die manier stressverlagend. Een studie op ratten wees uit dat bij de dieren die elke dag seks hadden, de hippocampus groeide ( dat deel van de hersenen dat stress onder controle houdt)

Het gewicht

Het helpt je vermageren: vrouwen verbranden 69 calorieën als ze 25 minuten vrijen, voor mannen zijn het 100 calorieën

Minder kans op suikerziekte: Studies toonden aan dat vrouwen die regelmatig seks hebben, minder kans maken op diabetes type-2.

Het immuun systeem

Minder infecties: Vrouwen die masturberen beschermen daarmee hun baarmoeder tegen infecties. Orgasmes versoepelen de baarmoeder en verdrijven slechte bacteriën.

Meer weesrtand: Studenten die één of twee keer per week seks hadden, waren minder snel verkouden en en kregen minder snel griep. De universiteit van Pennsylania merkte dat ook algemene weerstand bij seksueel actieve studenten aanzienlijk hoger was, vergeleken met zij die geen seks hadden.

Het hoofd

Stopt migraine: In de helft van de gevallen rapporteerden proefpersonen dat in geval van hevige hoofdpijn, bij de helft van hen die pijn verdween met een orgasme.

Langer leven: Gedurende 10 jaar volgde men 1000 mensen van middelbare leeftijd. Zij die tweemaal per week seks hadden, bleken ook tweemaal minder snel te overlijden. Bij vrouwen was het effect minder en alleen maar als de seks goed was.

 

Je weet wat je te doen staat.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More