De 30 meest belovende opkomende adult actrices van 2021 (foto’s)

“’t Is niet voor mij, ’t is voor mijn eenzaamheid.”

Tja, als we dat niet geloven, maak je ons iets anders wijs. Kortom, iedereen heeft zo zijn (of haar) reden om geregeld pikante websites te verkennen. Het is trouwens bewezen dat 99 procent van de mannen naar p0rn0 kijken, de overige 1 procent liegen dat ze zwart zien. 

Geen wonder dat er tijdens de jaarlijkse Adult Video News Awards een p0rn0-Oscar wordt uitgedeeld aan maar liefst meer dan 120 categorieën. 

Je kan hier de laureaten ontdekken van Meest Vindingrijke Titel, de wulpste MILF of gewoonweg de beste adult-actrice van 2020.

Wat 2021 ons zal beloven op vlak van ons surfgedrag naar dergelijke sites, zal weer wachten zijn tot de volgende prijsuitreiking. Maar als je weet dat er elke seconde 30 miljoen mensen hun manuele fietspomp bovenhalen voor een schermpje, is de kans groot dat één van onderstaande dames er verantwoordelijk voor is.

Zij zijn namelijk tijdens deze AVN-awards uitgeroepen door de liefhebbers van het genre en zowel door de kenners, als de meiden die het meest zullen opduiken in jouw internetgeschiedenis dit jaar.

Of ze ook de meeste bekeken adult actrices van de afgelopen 15 jaar van de troon kunnen stoten, hangt natuurlijk van hun overgave af. Ze hebben in ieder geval al een artiestennaam die als het ware blijft ‘plakken’. Jewelz Blu, Alice Bong, Lilith Lust,…

De enige industrie ter wereld die nooit uitgemolken geraakt.

Alexxa Vice

Image 1 of 30

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More