De 119 artiesten die straks 24 u live gaan met Miguel Wiels, zijn bekend

24 uur lang, 400 nummers.

De lijst van artiesten is bekend. Hij is lang, heel lang. 12 maart wordt in het Sportpaleis van Antwerpen één jaar lockdown ‘gevierd’. “Met ’24 UUR LIVE’ krijgt het Sportpaleis op 12 maart zijn ziel terug”, klinkt het. Het is een indrukwekkende lijst. Zonder repeteren, één voor één, zonder onderbreking, we zijn benieuwd.

Een stunt van Wiels die zijn gelijke niet kent. De lijst van artiesten en wanneer ze optreden is ondertussen bekend en vind je hier. Voor elk wat ‘Wiels’ dus.

“Vanaf de eerste telefoon voelde je echt dat de artiesten wilden meewerken aan zo’n positief signaal”, vertelt Wiels aan ‘Het Laatste Nieuws’. “Het is juist die verscheidenheid aan artiesten die het zo boeiend maakt. Ik ben heel blij dat er mensen zoals Axelle Red en Daan komen, maar ik ben even ‘content’ dat er daar ook personen als John Terra tussen staan. Die verschillende stijlen waar we 24 uur lang tussen gaan fietsen, dat maakt het enorm boeiend.”

’24 UUR LIVE’ is op 12/3 vanaf 18 uur live en gratis te volgen via hln.be en in de HLN-app.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More