De 10 meest sexy ‘Gamer Girls’ van dit moment (foto’s)

Deze meiden weten hoe om te gaan met een joystick.

Een zelfmoordterrorist die zich opblaast en nadien hoopt 72 maagden te ontvangen, kan bedrogen uitkomen. Want er kunnen weleens 72 gamende nerds op hem aan het wachten zijn. Althans, dat is toch het stereotiepe beeld dat de meesten hebben van de gamer community.

Daar willen wij eens dringend verandering in brengen. Zo heb je de streaming website Twitch, waar uitzendingen van gamers live worden gestreamd. Miljoenen mensen kunnen dat dan volgen. Twitch werkt zoals op televisie: de uitzending is live, dus je kunt hem niet terugspoelen of op pauze zetten en daarna vanaf hetzelfde punt verder kijken.

Sommige van onderstaande meiden hebben hierdoor miljoenen volgers kunnen samenrapen. Of hun gaming skills er iets mee te maken hebben dan eerder hun ravissante verschijning, laten we aan jullie vakkundig oordeel over.

Andere meisjes doen dan weer de hoofden van menig gamers op hol slaan, door gewoon een foto op Instagram te zetten met controller in de hand en een strakke string in de poep. In ieder geval hebben deze dames in onze ogen al het hoogste level bereikt. Game on! 

1. Galina Dub

View this post on Instagram

Paradise ✨ @galina.dub

A post shared by @ galina_dub on

2. SSSniperwolf

3. KittyPlays

4. ChloeLock

5. KayPeaLOL

View this post on Instagram

FUCK YEAH IM BACK BABY!!

A post shared by @ kaypeahd on

6. Tara Babcock

7. Pamcakes

8. DizzyKitten

9. Melonie Mac

10. Kaceytron

View this post on Instagram

Cum watch #twitchslut #ethot #camgirl #camwoman #girlgamer #cum

A post shared by kaceytron (@kaceytronforever) on

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More