De 10 meest sexy cheerleaders uit het American football (foto’s)

Give me a A! Give me an M! Give me an A! Give me a A! Give me a I! What does that spell? Amaai! Als in, ‘amaai, onderstaande dames zijn wreed de moeite.’

Als je dacht dat enkel de spelers uit de NFL (National Football League) bakken geld verdienen met deze sport, dan heb je het jaarlijkse salaris van een professionele cheerleader nog niet gezien. De website simplyHired.com schat het jaarlijkse salaris van een professionele cheerleader op 134.000 dollar – iets meer dan 100.000 euro – per jaar.

Daar moeten ze wel wat meer voor doen dan wat dansjes en acrobatische trucjes aan de zijlijn. Ze moeten ook actes de présence geven in shows, op televisie of op evenementen. Ze poseren ook vaak voor bijvoorbeeld kalenders én ze geven les op cheerleader-danskampen.

Ze worden vooral geselecteerd vanwege hun looks. Een slanke lijn en lenigheid zijn eveneens opgelegde voorwaarden om te mogen cheerleaden in de NFL. En ze mogen roken noch drinken. De professionele All-Starcompetitie telt 1,5 miljoen cheerleaders, en aan de top valt er groot geld te rapen.

En hoe geraak je aan de top? Door zoveel mogelijk jezelf te promoten. En daar zijn de social media een uitstekend middel voor. Onder een galerij van de populairste professionele cheerleaders. En deze keer is het aan ons om eens te juichen.

1. Katelyn, San Diego Chargers

Image 10 of 10

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More