De 10 meest illegaal gedownloade series in 2018

Het aantal internetgebruikers dat weleens illegaal series of films downloadt of streamt lijkt elk jaar flink af te nemen.

De hoofdoorzaak is dat er alsmaar meer legale manieren om te kijken zijn, denk maar aan Netflix en Amazon Prime.  Daardoor treden auteursrechtwaakhonden harder op, vooral tegen de grote illegale uploaders. Het downloaden via peer-to-peerdiensten, zoals bittorent, is dus voorbij zijn piekmoment.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meest gedownloade series van dit jaar, niet aangeboden worden door streamingdiensten. Zoals de nummer één van de afgelopen jaren, Game Of Thrones. Deze fantastische serie is dit jaar niet in de top tien te bespeuren, aangezien er ook nog geen nieuw seizoen te zien was in 2018. 

De White Walkers hebben plaats moeten ruimen voor niet zo fris ruikende Walkers. Ook zijn superhelden-series weer enorm in trek bij de downloaders.

Het is nog steeds wachten op de entree van Nonkel Jef.

10. Suits

Image 1 of 10

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More