De 10 meest gelezen artikels van 2020

2020 zit er bijna op, en daarom keken we in Google Analytics welke artikels het vaakst gelezen werden op P-magazine.

Duane Miranda had grote honger, toen hij een restaurant binnenstapte. Hij at er een steak én een lamsrack. Toen hij de rekening gepresenteerd kreeg – zo’n 5.000 dollar – weigerde hij te betalen.

Het was nogal een zomer, die van 2020. We mochten wel naar het strand, maar niet met z’n allen tegelijk. Dat zorgde voor heel wat wrevel. In Blankenberge werd er daarom geknokt, maar in Knokke werd er gevogeld. Omdat die video inmiddels overal werd verwijderd, voegen we de link toe van het bewijs dat de paalzitster ook een aardig potje kan blokfluit spelen.

Er was het afgelopen jaar ook heel wat aan de hand met een groepje BV’s die, euh, de hand aan zichzelf sloegen. Wij maakten een lijstje speciaal voor BV’s: zo kan je naaktfoto’s veilig versturen.

Een premier is ook maar een mens natuurlijk. En vergissen is menselijk. Zoals Alexander De Croo, die het volk toesprak dat ze kerst kunnen vieren met zoveel als ze maar willen.

Nog voor Nanoe Vaesen uitgenodigd werd op Gertje’s boot, plaatste ze een nogal bijzondere oproep. ‘t Was gedaan met haar vriend, en nu zocht ze een andere mannelijke tegenspeler voor in haar natuurfilms.

Begin september hadden enkele BV’s zich nog niet officieel ‘ge-out’ als publieksrukkers, maar iedereen had de filmpjes al wel gezien. Dat zorgde voor heel wat hilariteit, toen Peter van de Veire in ‘Het Rad van Fortuin’ op zoek was naar ‘beestige mens’ Sean Dhondt.

Er zat een ganse pruik in de boter ten huize van Sean Dhondt – Allison Scott. En sommige Instagrammers meenden aan de pruik coupe van Allison zelfs af te leiden dat ze op zoek was naar een andere vent.

De eerste week van september werd er nog gegist waarom de drie heren met hun stokbrood(je) zwaaiden. Zo waren er enkele bronnen, die ervan overtuigd waren dat dit het werk van een ‘tentslet’ was.

Een bloedmooi model haalde in een mum van tijd 1 miljoen dollar binnen – maar verklootte wel haar liefdesleven – met deze dubbelpikante foto’s.

Jitske van der Veire was piswoest omdat de trekvideo’s van haar vader massaal doorgestuurd werden, en dreigde ermee in heel veel brievenbussen te komen kakken.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More