De 10 meest exclusieve stripclubs ter wereld (foto’s)

Er schuilt in elke vent wel een geniepige Al Bundy.

In de niet zo politiek correcte maar heerlijke sitcom Married With Children, beweerden Al en zijn makker Jefferson altijd dat hun bezoekjes aan de stripclub onschuldig waren. Echter, het was steeds in zijn titty-bar dat Al steeds volledig tot leven kwam. Even weg van de huishoudelijke sleur en het gezaag van de vrouw des huizes en genieten van al dat vrouwelijk schoon dat aangetrokken werd door het zwaaien met biljetten van een dollar.

Een clichébeeld dat veel mannen hebben van een stripclub. Echter, er bestaan ook veel luxetenten waar de dames aan de paal meer nodig hebben om door de knieën te zakken dan een paar miezerige euro’s en waar de buitenwipper van dienst zeer kieskeurig is in het selecteren van cliënteel.

Laten we dus eens een kijkje nemen in de tien meest exclusieve stripclubs op deze aardkloot…. maar liefst met onze kleren aan.

10. Spearmint Rhino – V.S.

Spearmint Rhino is een keten van stripclubs met locaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Het is ook één van de bekendste en de clubs duiken af en toe ook eens op in Hollywood-films. In een aflevering van South Park wordt de club zelfs geparodieerd met de naam Peppermint Hippo.

Spearmint Rhino is trouwens geen codenaam of verwijzing naar een neushoorn met ochtendadem. De eigenaars wilden gewoon een memorabele en catchy naam voor hun keten. Een lapdance kost je 20 dollar, een VIP dansje 100 dollar. Voor 400 dollar krijg je er zelfs een fles champagne bij. Poppen die handel!

9. 4Play Gentlemen’s Club Odessa – Oekraïne

Odessa is een havenstad in Oekraïne aan de Zwarte Zee. Het inwonersaantal bedraagt ongeveer 1,1 miljoen. Met al die schippers en matrozen aan wal is genoeg testosteron aanwezig om elke vlaggenmast te doen wapperen. De 4Play Gentlemen’s Club is dan ook de perfecte locatie om wat stoom af te blazen. Verleidelijke danseressen, luxueus interieur, drank van de beste kwaliteit en alles zo ingericht om het je zo comfortabel mogelijk te maken.

Een privé lapdance van tien minuten kost je al 40 euro, terwijl een half uur je 110 euro lichter maakt. Maar je kan ook kiezen tussen verschillende kwalitatieve optredens: Lesbian Show (200 euro), Dominatrix Show (117 euro), Shower Show (100 euro) en Surprise Show (200 euro).   

8. Night Flight – Rusland

Er lopen heel wat mooie dames rond in het land van Putin, dat wisten we al eventjes. Deze meiden kan je een nadere inspectie geven in de Night Flight. Het is een nachtclub, stripclub en restaurant in Moskou aan de Tverskaya Street, dicht bij het Rode Plein. De club bezorgt je ook rode oortjes en dat al bijna 30 jaar lang. Het was destijds de allereerste erotische nachtclub die werd geopend in Mother Russia.

Het doelpubliek waren eerst toeristen die weleens een dikke fooi konden missen, maar tegenwoordig trekt de club ook de Russische elite aan. De club hanteert een strenge dresscode, zo geraak je alleen maar binnen in een stijlvol maatpak en ze maken voor niemand uitzonderingen. 

De dames van plezier moeten net als iedereen zelf hun toegang en drankjes zelf betalen. Wat ze buiten de club doen met de gasten, daar trekt het management zich geen reetski van aan.

7. 2001 Odyssey – V.S.

De dames die hier werken zijn buitenaards sexy. Geen wonder dat op het dak van deze stripclub een levensgrote UFO staat gepositioneerd. De stripclub in het Amerikaanse Tampa is dan ook een verwijzing naar de science fiction film 2001: A Space Odyssey van Stanley Kubrick. 

Maar in tegenstelling tot de film, gaat het hier wat spannender aan toe. Er werken maar liefst 300 meisjes voor de club die dagelijks met hun kometen schudden totdat je sterren ziet en je portemonnee kennismaakt met een zwart gat. Voor een privé lapdance kan je terecht in een kamer volledig ingericht als een ruimteschip, zonder de anale sonde in je gat uiteraard.

Leuk weetje: het woord ‘spaceship’ in het oor fluisteren van de buitenwipper, bezorgt je gratis toegang. Maar best wel duidelijk articuleren. Aan ‘spijsshit’ zal hij weinig boodschap hebben.

6. Seventh Heaven – Japan

De kans is klein dat je deze acteurs zal tegenkomen in de volgende keet, maar wel eerder rijke Japanse zakenmannen die zin hebben in een lekker sushirolletje. Wat deze stripclub zo speciaal en populair maakt onder de Japanse mannen, is dat er in feite zeer weinig dames van lokale bodem zijn te bespeuren. De club betaalt westerse meiden en dames uit exotische landen grof geld, om eventjes een dansje uit te voeren op het podium en de hoofden gek te maken van die kleine ventjes.

De club is gelegen in het centrum van Tokio en geeft zichzelf vijf sterren op gebied van adult entertainment. De club is niet alleen toegankelijk voor mannen, maar ook de echtgenotes zijn meer dan welkom. Kwestie van de sleur in het huwelijksleven een beetje te doorbreken. 

Voor maar amper 5500 yen (45 euro) heb je toegang en mag je zoveel eten en drinken als je wilt.  Maar de echte yens gaan pas aan het rollen als de dames op het podium verschijnen. En dat zijn er heel wat. Op de website van Seventh Heaven kan je van elke dame een grondige close up bekijken. Zie je wel dat er meer rijst dan enkel de zon in Japan.

5. Larry Flynt’s Hustler Club – V.S.

De Amerikaanse multimiljonair Larry Flynt is vooral bekend als de uitgever van het p0rnomagazine Hustler. Maar de viespeuk heeft ook een keten van stripclubs waarvan de bekendste in – hoe kan het ook anders – Las Vegas ligt.  Deze exotische nachtclub biedt plaats aan maar liefst 1200 gasten en beschikt over 6500 vierkante meter aan feestruimte. Het gebouw bestaat uit vijf verdiepingen en dus ook vijf bars, inclusief de paaldanseressen. De ene bar is wat exclusiever dan de andere (lees: duurder) en het hoogtepunt bevindt zich op het dak, waar de VIP-gasten volledig uit de bol kunnen gaan.

Elke verdieping heeft een toepasselijke naam : The Hustler Stage, The Beaver Stage, The Sexy Bar, The Double D’ Bar….

Voor wat extra poen kan je gebruik maken van de vele privésuites die de club rijk is, om een nooit geziene lapdance te mogen ervaren.

Tja, de stad heet dan ook niet voor niets Sin City.

4. Exzess – Oostenrijk

Als je ooit een tripje Wenen wint, laten we dan hopen dat het geen zak ajuinen is maar een echte reis naar de hoofdstad van Oostenrijk. Want daar ligt de stijlvolle mannenclub Exzess. Deze club kent heel veel verschillende facetten wat betreft inrichting en amusement. Er zijn natuurlijk non-stop wulpse, dansende dames aanwezig. Echter, de club heeft ook livemuziek en tevens passen ze de aankleding en kleding van hun dames aan op bepaalde thema’s. Een heel gevarieerd aanbod in het plezier dus.

3. BonTon – Nederland

Ook Kees en Gert-Jan houden af en toe eens van een verzetje. Op de Stadhouderskade te Amsterdam vind je een high-end boutique stripclub. De luxueuze striptent biedt verschillende VIP-area’s alwaar dames live entertainment verzorgen terwijl de toeschouwer heerlijk relaxed van een cocktail geniet. En vergis je niet, BonTon is geen louche tietenbar waar uitgebluste single moeders eindeloos rondjes draaien om een plakkerige paal. ­Eerder het tegenovergestelde: een chique, donkere speak­easy met roodfluwelen banken, donkere muren en een elegant barretje voor cocktails.

Je komt niet naar ­BonTon voor seks, maar voor een drankje met entertainment dus. En dat zijn acrobatische showtjes, soms letterlijk met vuurwerk. Voor een privé lapdance ben je al snel 150 euro lichter. Maar ‘besodemieterd’ ben je allerminst.

2. Madam Tabledance – München

Wir schaffen das! Am liebsten auf der Stange! Ja ja!

Laat je bedwelmen door een gepassioneerde privédans en geniet van uitstekende drankjes in de exclusieve ambiance van onze privé cafetaria’s. Natuurlijk alles in charmant gezelschap van de mooiste dames uit Europa. Tot zover het verkooppraatje op de website van Madam Tabledance, een zeer exclusieve stripclub in het Duitse München.

Maar echt overdrijven doen ze niet, daar ze bekend staan als één van de meest klassevolle gentlemen’s clubs uit Europa. Alle werkende dames moeten dan ook eerst een strenge selectieprocedure doorlopen eer ze hier een centje mogen bijverdienen.

Door Playboy uitgeroepen als beste stripclub in Duitsland.

Onderstaande große Kartoffeln geeft hen geen ongelijk.

1. Medusa Lodge – Verenigd Koninkrijk

Laat de naam je niet misleiden. The Lodge is allesbehalve een schamel hutje en versteend geraken doe je er ook niet. Het is één van de meest weelderige en exclusieve Gentlemens club van de U.K. en ligt in het gezellige stadje Reading. De hele nacht kan je staren naar verbluffende shows om nadien na te genieten van privédansen in de weelderige VIP-cabines. De prachtige paaldanseressen dragen entertainment hoog in het vaandel en behandelen je als een koning (mits voldoende goudstukken op zak) . Tevens is er de indrukwekkende selectie van de beste bieren, champagnes en sterke dranken.

Nu weten we waarom den Guy zo fel gekant was tegen een Brexit.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More