De 10 meest choquerende Big Brother-momenten ooit

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Meer dan honderd camera’s, acht deelnemers, honderd dagen opsluiting, geen greintje privacy en een prijzenpot tot honderdduizend euro.

Yep, het is weer zover. Na een afwezigheid van 13 jaar worden de kijkers thuis weer getrakteerd/onderworpen (schrappen wat niet past) aan de fratsen van acht deelnemers met een gezamenlijk IQ iets hoger dan dat van acht hitsige berggeiten.

Vier Nederlanders en vier Vlamingen in één huis, constant starend naar elkanders smoel en zonder smartphone om elke vorm van interactie te omzeilen. 

Het afgelopen jaar waren we genoodzaakt al onze vrije tijd door te brengen in een luie zetel. Als dank krijgen we van zender Vier en de Nederlandse commerciële omroep RTL een livestream van deelnemers die al hun momenten in het huis al lullend zullen doorbrengen in hun luie zetel. Oh de ironie.

Om het geheel nog wat saaier te maken, kregen de kandidaten ook een stel regels door de strot geramd die elke vorm van spontaniteit doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Mocht een dame in het huis zin hebben in een Little Brother tussen haar tafelpoten, moeten de kandidaten hun duim opsteken naar een van de vele camera’s.

Kwestie dat alles met wederzijdse toestemming gebeurt. Dat is dus een duim hé en geen wijsvinger uitsteken, zoals de presentator van dienst – Peter Van de Veire – wel eens de neiging heeft om te doen. Maar gelukkig voor hem doet er geen Eveline mee, en mochten de kandidaten meer dan één paar witte sokken inpakken.

Of het concept nog zal aanslaan is afwachten. Naar verluidt bestaan er miljoenen sites zijn waar mensen in niet geheel geklede toestand coïtale bewegingen maken. Het schijnt zelfs zo te zijn, dat er voor ieder genre een eigen categorie bestaat. Doorgaans zijn deze films dan ook van professionele kwaliteit.

Dus waarom wil men naar een bewegend dekbed in zwart-wit kijken? Misschien omdat er af en toe wat meer te beleven valt dan wat poepelare foefelare in het Big Brother huis?

Dat bewijzen onderstaande tien gebeurtenissen uit de internationale geschiedenis van het reality-programma.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More