‘DA’S LIEFDE!’: je moet niet zoeken, maar vinden

‘Graag zien’ wat is dat eigenlijk?

Romanticus Jens Dendoncker toetst de wetenschap over de heerlijke maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk. Geen comedy deze keer, wel echte verhalen en mooie experimenten met bekend en niet-bekend Vlaanderen.

Ondanks zijn gezondheidsproblemen slaagde Dendoncker er wel in om de opnames van ‘DA’S LIEFDE!’ af te werken. Het werd geen humoristisch verborgencameraprogramma zoals ‘Hoe zal ik het zeggen?’, maar een speels onderzoek naar de liefde. Daarin toetst de West-Vlaming de resultaten van wetenschappelijke studies over de soms pijnlijke liefde aan de praktijk.

Geen betere locatie voor een programma over de liefde dan de Vlaamse stad van de liefde, het Venetië van het noorden: Brugge. Jens trekt met zijn biechtstoel de Brugse pleinen op en laat (ex-)partners leugentjes om bestwil aan elkaar opbiechten. Hij helpt verliefde kinderen hun gevoelens neer te schrijven in een liefdesbrief, en die af te geven aan de gelukkige in kwestie. En hij overtuigt mensen op straat om hun crush op te bellen, hier en nu.

Seizoen 1, aflevering 1/8

VTM / 11 januari, om 20:40 – 2&:50 : ‘D’AS LIEFDE!’

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More