Dankzij Zippear geraken uw oortjes nooit meer verstrengeld (video)

U arriveert eindelijk op de fitness om wat stoom af te blazen en u wil dat graag doen met wat opzwepende muziek. Eén probleem: eerst die oortjes, die als slierten spaghetti zijn verstrengeld, ontknopen. Pure tijdverkwisting.

Dat was ook de mening van de makers achter Zippear. Oortjes ontwarren door gebruik te maken van magnetisme is niet nieuw, maar Zippear gaat een stapje verder door meerdere kleine magneetjes te gebruiken. Het principe is vrij simpel, elk Zippear pakket bevat tien magneten, waarvan u vijf aan elke kant moet bevestigen.

Door de oortjes twee keer dubbel te vouwen, klikken de magneten aan elkaar waardoor ze niet in elkaar verstrengeld raken. Bij het pakket hoort een extra magneetje waarmee u de oortjes aan uw sleutelhanger kunt bevestigen.

Deze handige gadget heeft al twintig procent van de beoogde 10.000 dollar opgehaald op IndieGoGo. Dus wie er oren naar heeft, weet wat te steunen.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More