‘Dankzij’ Tinder lopen er alsmaar meer nymfomane vrouwen rond

Dat zeggen wij niet, maar dat is wel de conclusie die researchers na een onderzoek trokken.

Onlangs hadden we een onthullend, exclusief interview met een Vlaamse vrouw die haar driften niet onder controle had. Maar er blijken alsmaar meer mensen te kampen met een ‘verslaving’ aan intimiteit. De Universiteit van Minnesota deed een grootschalig onderzoek naar hoe dat zou komen.

Ze ondervroegen enkele duizenden volwassenen tussen achttien en vijftig jaar over hun intieme leven. Vooraleer ze aan hun onderzoek begonnen, gingen de researchers er van uit dat deze verslaving vooral een probleem bij mannen is. Maar al snel moesten ze hun mening herzien: één op de veertien ondervraagde vrouwen bleek haar driften niet onder controle te hebben en ‘moest’ zo vaak mogelijk van bil. Het gros van hen hield er ook heel wat contacten op na, om aan die driften te kunnen voldoen.

De onderzoekers menen ook de reden gevonden te hebben: “Apps als Tinder geven directe toegang tot duizenden gewillige mannen.”

Dokter Dickenson, diegene die het onderzoek leidde, voegt er nog aan toe: “Mensen die in de gezondheidszorg werken moeten alert zijn voor het steeds groter wordend aantal mensen dat verslaafd geraakt aan vrijen. Ze moeten zorgvuldig de aard van het probleem beoordelen en een geschikte behandeling vinden.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More