Dankzij dit toestel kan je dumbbells tillen met jouw voeten (video)

Wat heb je aan een mooi gespierd bovenlijf als dat gedragen wordt door twee bamboestokjes? Niemand wil een lichaam dat uit verhouding is. 

Never skip legday dus! Het trainen van je benen zorgt voor een extra boost van je hormoonwaardes, ofwel het krikt je testosteronniveau op. Ze geven ook je vetverbranding een boost omdat er meerdere spier(groep)en aangesproken worden. Denk hierbij aan je been-, rug- en buikspieren. Niet alleen voor de opbouw van spiermassa is een legday van groot belang, ook wanneer je wil afvallen is het dus aan te raden om oefeningen zoals de squat, deadlift en leg press te doen.

Maar zie je het niet zitten om een lange halter in je nek te leggen of constant met zware gewichten (tenzij rubberen) in je handen te zeulen?

In dat geval kan MonkeyFeet een oplossing zijn. Een fitnesstoestel dat je rondom je voet kan binden en waaraan je gewichten kan klikken, waardoor je als het ware dumbbells tilt met je voeten.

Hamstring curls, donkey kicks, leg extensions of high knees. Je hebt er geen dure fitnesstoestellen of weerstandsbanden meer voor nodig. MonkeyFeet kan een belasting van maximum 70 kilo aan per voet en kan tot maat 48 gaan.

Voor 75 euro bestel je er al eentje online.

Maar zoals bij elk toestel komt de gespierde aap enkel uit de mouw, als je ook bereid bent de nodige inzet te leveren.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More