Dankzij dit bierglas kan je meteen ook je voorarm trainen (foto)

We wisten al van het bestaan van alcoholvrij proteïnebier voor de fitnessjongens en -meisjes onder ons. Maar dat bier moet uiteraard ergens in geschonken worden.

In dat geval raden we ten zeerste de MugMuscles aan. Met een knijphalter ofwel een knijpveer train je de handen en onderarmen. Een knijphalter heeft twee poten, die verbonden zijn met een weerstandsveer. Maar bij dit bierglas is één van deze poten vervangen door het handvat. Volgens de fabrikant is het ’s werelds eerste bierglas met een fitnesstoestel geïntegreerd.

Als je vrouwlief wijsmaakt dat je hard gaat trainen in plaats van de café’s afschuimen, hoef je jezelf deze keer niet zo schuldig te voelen, want het is een halve waarheid. Goed voor 0,60 liter aan gerstennat kan je eindelijk beginnen aan die gespierde voorarmen waar je altijd van droomde en dat zonder constant je internetgeschiedenis te wissen.

Maar let wel op de waarschuwing op het glas: Warning, your results may vary!  Voor 28 euro heb je er al eentje.  

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More