Dankzij deze kruiwagen kan je overal zittend genieten van het uitzicht (foto)

109

We zijn er nog niet over uit of de volgende gadget valt onder de categorie ‘strategisch lui zijn’ of ‘waarom heb ik dit niet bedacht’?

Want The Wheelbench is namelijk een kruiwagen en zitbank in één, waardoor je eender waar rustig kan genieten van de zonsondergang, zolang het terrein een éénwieler toelaat uiteraard. Of je kan het ook gebruiken om opa en oma te transporteren van hun veranda naar de wagen zodra het tijd is voor hun wekelijkse kienavond.

In dat geval is deze ‘kruiwagen’ dan weer de ideale oefening om je armspieren weer eens te trainen als de vervoerder van dienst. Dus een win-win situatie voor jong en oud. Het ontwerp hebben we te danken aan onze noorderbuur Rogier Martens. In zijn werk zoekt hij altijd naar heldere oplossingen en in zijn ontwerpen altijd naar interactie met de gebruiker. 

“Het verplaatsen van een bank is met twee mensen altijd een hele klus geweest. De Wheelbench is een bank die je gemakkelijk in je eentje in de juiste positie manoeuvreert. Het opvallende wiel is een uitnodiging om de beste plek te vinden. Een uitnodiging om actief te zijn, om je wereld te creëren zoals jij het wilt, keer op keer.” , aldus Martens.

Het unieke transportmiddel is online te koop voor 795 euro.  Een uitgelezen kans om jezelf een plaatsje te veroveren in het testament van opi en omi.

REACTIES