Dan toch niet de liefde van haar leven?

Josje Huisman (35) uit elkaar met haar vriend Cle Gyimah (30)

De ex-blonde-van-K3 bewandekt een bochtig liefdesparcours. Na Gert Verhulst, Johnny De Mol en Kevin Janssens, is het ook niet gelukt met Cle Gyimah. Naar eigen zeggen had ze in Cle de ware liefde gevonden, maar op haar Instagram is een foto van die grote liefde nergens meer terug te vinden. In deze moderne tijden betekent dat zoveel als: einde relatie.

De gespecialiseerde Nederlandse pers heeft haar beste onderzoeksjournalisten op pad gestuurd om een reden te vinden, maar het is stil aan de overkant bij Josje. Huisman en Gyimah leerden elkaar kennen in 2017, nog geen jaar later kregen de twee al een zoontje.

Na het avontuur van K3 begon Josje een zoektocht naar haar ware ik en ontpopte zich als een BLM-sympathisante. De vraag is, of ze dat na deze breuk wel zal blijven?

Eind maart deed Josje nog een opmerkelijke speech voor ‘Hart voor onze Kinderen’ in Gent. “Ik heb vaak gedacht dat de kerk in het midden houden, een goede zaak is”, zei ze toen. “Inmiddels ben ik erachter gekomen dat de kerk in het midden houden, helemaal niet altijd zo positief is. Betekent dat niet dat je zaken die fout zijn, toch probeert recht te praten? En betekent het niet dat als je ergens heel slecht over voelt, dat een beetje onder de tapijt wegmoffelt, om de goede vrede te bewaren? Geen gedoe?”

Die woorden krijgen nu een wel heel andere ‘betekenis’.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More