Dames vinden je aantrekkelijker wanneer je deze sporten doet

De Olympische sporters kregen tijdens de laatste spelen een recordaantal condooms. Zo’n dertig condooms per sporter, dat kan tellen. De mooie gespierde lijven van de sporters brengen blijkbaar de nodige hormonen tot leven. Maar welke sporten zorgden voor de meeste seksuele activiteiten in de atletendorpen?

Het Tinder-gebruik steeg naar ongekende hoogtes toen de sporters de Olympische  dorpen betrokken. Tinder analyseerde de profielen die het succesvolst waren bij de dames. Zo konden ze zien welke sporten het meest populair zijn. We geven toe dat het niet een echt betrouwbare studie is maar het geeft wel duidelijk weer welke sporters de meeste dates konden scoren.

5. Judo
4. Sportschieten
3. Turnen
2. Gewichtheffen
1. Tennis

De mannelijke tennissers wisten de meeste aandacht te trekken. De onderzoekers concludeerden dat mannelijke tennissers slanke en normaal gespierde lichamen hebben, waarmee ze goed scoren op Tinder. Stop dus maar met vissen en begin maar snel te tennissen als je een date wil scoren.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More