Dames opgelet: vandaag is het ‘Cake And Cunnilingus Day’! (video)

Er is de mannen ook niets gegund.

Op 14 maart was het de internationale ‘steak en blowjob’-dag en dat hield precies in wat je denkt. De oorsprong van deze feestdag voor mannen is terug te vinden vlak na de Tweede Wereldoorlog, toen president Harry Truman de echtgenotes opriep om de terugkerende troepen te ‘bedanken’ voor hun inzet voor het vaderland.

Maar door de jaren heen, werd deze speciale dag een beetje beschouwd als een tegenreactie op de zeemzoete Valentijnsdag van nog een maand eerder. Je weet wel, die romantische dag waar je als vent het niet mag wagen maar één ding verkeerd te doen of zeggen op romantisch vlak, tenzij je een carrière ambieert als eunuch.

Nu als tegen-tegenreactie op de tegenreactie van de Valentijnactie (kan je nog volgen?) is het dus nu op 14 april de internationale ‘cake en cunnilingus’- dag. Voor de simpele zielen onder ons die geen Latijn verstaan, hier wat betere verstaanbare termen: aan de postzegel likken, de rosbief snuffelen, de sloot vullen, tongracen, flaphappen, Deens sleuvepreuve , tapijt happen of een zure mossel eten.

Of nog wat beschaafder: een vrouw seksueel bevredigen met de mond. Dit gevolgd door een lekkere zelfgebakken cake. Tegelijkertijd van beiden genieten is moeilijk wegens verstikkingsgevaar en een vent kan onmogelijk op zijn knieën een Heimlich-manoeuvre uitvoeren.

Heren, heb je totaal geen ervaring in het oraal gebeuren daar beneden? Geen nood, op deze website, kunnen jullie allerlei tips en technieken terugvinden. Zelfs voor een luchtige cake staan er lekkere recepten beschikbaar.

Belangrijk is de pot eerst goed in te vetten. Betreft cake maken hebben we geen flauw idee hoe eraan te beginnen.

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More