Dames en heren die met deze automerken rijden, gaan het vaakst vreemd

608

Je kan het zo gek niet bedenken, of er wordt wel een onderzoek naar gedaan. Dit keer: de geliefde automerken van schuinsmarcheerders en -marcheersters.

Illit Encounters, een Britse datingsite voor getrouwde venten en vrouwen die er graag een stiekeme relatie op nahouden, deed een groot onderzoek naar de automerken van hun ingeschrevenen. Aangezien al die ingeschrevenen uit zijn op een stiekeme, buitenechtelijke wip, kan je stellen dat die meteen een goede referentie zijn om conclusies uit te trekken.

Volkswagen blijkt bij zowel mannelijke als vrouwelijke scheefpoepers het meest populaire merk. 22 procent van de ingeschreven mannen rijdt dit merk, tegenover 18 procent van de vrouwen.

Mercedes en Audi staan bij de kerels respectievelijk op de tweede en derde plaats. Bij de stiekeme vrouwen is dit Audi en BMW.

Er werd niet alleen naar merk, maar ook naar type gekeken. De meest populaire auto’s bij naast de pot pissende mannen:

1. VW Scirocco
2. Mercedes C-klasse
3. Audi A4
4. BMW 3-serie
5. Jaguar XKR

Vrouwen die het vaakst de bloemetjes buitenzetten in een buitenechtelijke slaapkamer, rijden het vaakst met:

1. VW Golf
2. MINI Cooper
3. Ford Ka
4. BMW 1-serie
5. Audi Q3

Mannen die met een Skoda rijden, blijken uit het onderzoek dan weer de trouwste echtgenoten. De trouwste vrouwen rijden met een Hyundai.

Nog een leuk weetje dat uit het onderzoek naar voren kwam: 61 procent van de mannen denkt dat ze met een dikke bak indruk kunnen maken op de vrouwtjes. ‘Slechts’ 25 procent van de vrouwen gaf toe dat dit ook zo is.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur