Dame noemt verkeersagent ‘moordenaar’ omdat ze aan de kant wordt gezet (video)

Het loopt een beetje uit de hand in de VS als het aankomt op ordehaving.

Door de constante demonisering van de mainstream media en bekende sterren op alles wat autoriteit uitstraalt, is de roep om de zware taak van politieagent op zich te nemen, allesbehalve aantrekkelijk geworden. Toegegeven, er zijn wel degelijk rotte appels, maar om nu elke flik te bestempelen als meedogenloze moordenaar is er ver over.

Het is als Hollywood-ster zeer gemakkelijk om ‘defund the police’ te joelen, wanneer je dag en nacht bewaakt wordt door privé-beveiligingsfirma’s. De average Joe heeft helaas niet deze luxe. 

Zo heeft de NYPD in New York momenteel te kampen met een leegloop van hun politiekorps. Vorig jaar alleen al gaven 5300 agenten er de brui aan, op zoek naar betere en veiligere oorden. 

Maar ook bij ons is de arm der wet persona non grata geworden. Zo werd deze week in Sint-Gillis nog een politieman in burger in elkaar geslagen door een grote groep jongeren. Waarom? Omdat het kan blijkbaar.

Onderstaand viraal filmpje is weer een uitstekend voorbeeld, dat er tegenwoordig nog weinig respect is voor de heren en dames die dag en nacht hun leven riskeren om alles in goede banen te leiden.

Een Latino verkeersagent uit Californië zet een zwarte dame aan de kant omdat ze zat te telefoneren achter het stuur. Wat volgt is een nooit geziene tirade. Van een lerares nota bene. “U bent een moordenaar”, “U gaat mij en mijn zoon vermoorden”, “U bent een Mexicaanse racist”, “U zal nooit blank zijn, hetgeen u echt wenst te zijn he?” en zo blijft het dwaze mens nog een tijdje doorgaan.

Nadien had ze nog het lef om een klacht te gaan indienen tegen de verkeeragent wegens mishandeling. 

Gelukkig krijgt de arme verkeersagent veel steun van zijn oversten. “Het gedrag van onze verkeersagent tijdens het uitschrijven van de boete is een perfect voorbeeld van professionalisme en geduld dat op proef wordt gesteld”, aldus hoofd van de L.A. County Sheriff’s Department. 

Wanneer wordt normaal doen weer het nieuwe normaal?

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More