Daarom komt er op 15 januari een nieuwe stormloop op cryptomunten

Januari is de maand waarin beurstraders op Wall Street vette bonussen uitgekeerd krijgen. Extraatjes die kunnen oplopen tot  honderdduizenden euro’s.

Verwacht wordt, dat ze dat geld massaal in Bitcoin en andere cryptocurrency gaan steken. De handelaren zetten hun extra inkomen daar traditiegetrouw voor in. De bonussen van de gemiddelde Wall Street-werknemer is dit jaar 115.000 euro. Stel dat er vijfduizend Wall Street-lui hun volledige bonus investeren in cryptomunten, dan is dat een totaal van 575 miljoen euro.

“Als de bonussen van Wall Street op 15 januari op de bankrekeningen belanden, zullen we een aankoopgekte op de cryptomarkt zien van epische proporties”, aldus Meltem Demirors, directeur bij de Digital Currency Group, een investeringsmaatschappij die belegt in cryptomunten en blockchainbedrijven.

Het zal Bitcoin in ieder geval opnieuw een boost geven van jewelste. Eentje waar u misschien ook flink van kunt profiteren?

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More