Creatieve fotograaf heeft toeristen massaal bij hun pietje (foto’s)

Het begon allemaal met enkele toeristen, die het perfecte plaatje op hun Instagram postten.

Op Bali, in Karangasem, staat de Lempuyang Tempel. Een monument dat op zich wel speciaal is. Fotograaf Antarik Anwesan, die zijn dagelijkse kom rijst verdient met het fotograferen van toeristen bij die tempel, besloot op een dag de plek nog wat specialer te maken. Met behulp van een eenvoudig stukje spiegelglas, liet hij het lijken alsof de voet van de tempel in het water stond.

De gefotografeerde toeristen vonden dat megacool, en ze deelden het plaatje meteen op hun Instagram.

Die beelden gingen als een lopend vuurtje de wereld rond, en heel wat mensen dachten dat die tempel écht met de basis in het water stond. En dat wilden ze wel eens met hun eigen ogen aanschouwen.

Het gevolg? Heel wat mensen van over de hele wereld boekten een ticket richting Bali, om ter plekke – en meestal pas na enkele uren aanschuiven, want het is tegenwoordig megadruk aan de Lempuyang Tempel – verbijsterd tot de conclusie te komen dat het bouwsel er ‘in het echt’ toch wel een beetje anders uitziet.

Sommigen werden boos, anderen zagen er de humor wel van in en besloten zichzelf op dezelfde wijze te laten fotograferen.

1

Image 1 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More