Courtney Cox/ Monica doet Friends-dansje met Ed Sheeran (video)

Nog één nachtje slapen.

Morgen is het zo ver. Dan wordt de Vlaming getrakteerd op de Friends-reünie. Je kan kijken op Streamz en (eenmalig) op Play 4 om 20:35. Hij zal dus, in tegenstelling tot de andere programma’s van Play4, later niet te vinden zijn op GoPlay.be. Maar, kan dus wel herbekeken worden via Streamz. Een cadeautje, want aanvankelijk liet Streamz weten dat de reünie niet beschikbaar zal zijn op de streamingdienst.

‘The Routine’ mocht natuurlijk niet ontbreken tijdens de Friends-reünie. Courteney Cox deed het bekende dansje nog eens dunnetjes over met niemand minder dan Ed Sheeran. Cox is al jaren bevriend met de beroemde Britse zanger.

Ross en Monica deden ‘The Routine’ op oudejaarsavond in het zesde seizoen van Friends. Het was niet eens zo’n gemakkelijk dansje. Doch, Cox blijkt de pasjes nog niet te zijn verleerd. “Gewoon een dansje met een vriend”, schrijft ze bij de Instagramvideo.

Zoek de verschillen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More