‘Costa Belgica’: geef mij maar alle dagen zondag

Een Spaanse baksteen in Vlaamse magen.

De Costa Belgica is de kuststrook van de Costa Blanca tot de Costa del Sol, waar elk jaar duizenden Belgen een vakantieverblijf kopen. Ook in het jaar waarin er door het coronavirus amper gereisd kon worden, kochten gemiddeld acht Belgen per dag een Spaanse ‘casa’. Genoeg werk dus voor de makelaars in ‘Costa Belgica’, die hemel en aarde bewegen om zowel Vlaamse als internationale klanten aan een hun gedroomde buitenverblijf of woonst te helpen. 

En daarbij passeren nogal eens hoge bedragen, van een appartement van 90.000 euro tot een immense villa van meer dan een miljoen. “Zolang de criteria realistisch zijn en binnen het juiste budget vallen, kunnen we voor iedereen een droomwoning vinden in Spanje. 150.000 euro meer of minder, dat zijn uiteindelijk maar twee Tesla-wagens hé”, relativeren Inge en Steve van ‘Lavanda Real Estate’.

Het realityprogramma volgt niet alleen in het voetspoor van de makelaars, maar heeft ook een beetje weg van ‘Huizenjagers’. Op het einde van de rit komen de makelaars én kijkers te weten of de klant een bod wil doen op één van de drie voorgestelde huizen of appartementen.

VTM 2 / 08 februari, om 21:35 – 22:40 : ‘Costa Belgica’

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More