Coronapaspoort? Een lolpaspoort zou meer opleveren

Terwijl onze competente en ijverige beleidsmakers met bekwame spoed het coronapaspoort aan het bedisselen zijn, wordt televisieland overspoeld door saaie mensen. Het viel me gisteren op tijdens het zappen: zo veel vervelende en oninteressante mensen op tv.

Het begon al bij Schols op de VRT: een combinatie van alhaast dodelijke saaiheid samen. Vande Lanotte die 10 minuten lang herhaalde dat hij niets zou zeggen over Sihame, een prof van de VUB die het gedrag van zijn studenten schandalig vond (waarschijnlijk werd hij als prof geboren) en een oude man die door zijn saaiheid alleen al enkele bijkomende doden op zijn geweten heeft.

Het leek alsof ze bij de televisiezender geen risico wilden nemen. Een april gisteren. Bij de andere zenders idem dito. In een kwis gepresenteerd door de arrogantste Nederlander ooit waren de makers erin geslaagd die andere saaie Vlamingen te vinden die op dat ogenblik niet bij Schols aan tafel zaten.

In plaats van een coronapaspoort zouden onze immer competente beleidsmakers beter werken aan een lolpaspoort voor tv. Zonder dat paspoort kom je niet op het platte scherm.

Gelukkig komen Gert en James er binnenkort weer aan. Zij hebben dat paspoort niet nodig. De anderen daarentegen…Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More