Coronanieuws brengt bizar geklungel in ziekenhuis aan het licht (foto)

Man man man, wat een amateurs.

Uiteraard ging het enkele dagen geleden in het VTM-nieuws over corona, en uiteraard ook over de druk op de ziekenhuizen en al. En natuurlijk moest daar ook beeldmateriaal bij.

Maar wat blijkbaar niet bij veel mensen opviel, was wat voor een ongelooflijke amateurs er in Belgische ziekenhuizen werken. Neem nu de man op onderstaande foto. Die ligt in bed, ziek, en met zijn ziekenhuisplunje en al. Maar zie jij wat wij zien? Ze zijn verdorie die patiënt zijn schoenen en kousen vergeten uit te doen!

Al zou het natuurlijk ook kunnen dat die bedlegerige een figurant is, en dat de filmploeg van VTM per abuis twee minuten te vroeg was, waardoor de arme man de tijd niet meer had om zijn kousen en schoenen uit te doen.

Nog een mogelijkheid: de man is een vaak geboekte figurant, en hij moest na zijn VTM-scène naar een opname voor de VRT. Om sneller door te kunnen gaan, hield hij zijn schoenen even aan. En de cameraman, die nog zo gevraagd werd wat verder in te zoomen, vergat dat eventjes.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More