“Corona was een cadeau voor mijn lichaam”

Gwyneth Paltrow over de ‘zegen van de ziekte’.

Voor een tegendraadse mening moet je bij Gwyneth Paltrow zijn. Met haar bedrijf ‘Goop’ brengt ze niet alleen controversiële ideeën, maar ook controversiële objecten. Zij verkocht een vibrator als een functioneel kunstobject voor op het nachtkastje en vaginakaarsen met de geur van haar eigen poes. Nu komt ze met de mededeling dat Corona een cadeau voor haar lichaam was.

In januari vorig jaar was zij een van de eersten in de Verenigde Staten die het coronavirus kreeg. “Ik voelde me ontzettend moe, was wazig in mijn hoofd en kreeg last van ontstekingen in mijn lichaam. Ik ben naar de dokter gegaan om wat testen te doen en toen bleek ik het virus te hebben. Mijn arts vertelde me toen meteen dat het herstel van corona langer zou duren dan het geval is bij een ander virus,” aldus Gwyneth.

En dus ging ze ‘gebalanceerd’ eten, zonder suikers en alcohol om het virus uit haar systeem te krijgen. “Ik voel me goed nu, heb energie en zie het min of meer als een cadeautje aan mijn lichaam. Ik sport elke ochtend en probeer zo vaak mogelijk in de sauna te zitten om giftige stoffen af te voeren en zo gezond te blijven.”

Vrij vertaald (met dank aan Johan Cruyff): “Elk nadeel heb zijn voordeel.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More