Corendon biedt vanaf 26 juni corona-vrije reizen naar Turkije aan

Corendon biedt vanaf 26 juni dit jaar coronavrije vakanties aan naar een beperkt aantal bestemmingen. Vakantiegangers worden vanaf die datum vlak voor hun vlucht getest op het coronavirus, op een testlocatie vlakbij Schiphol Amsterdam.

Daarna zorgt de touroperator ervoor dat de vakantiegangers zo weinig mogelijk in contact komen met mogelijke besmettingsbronnen tijdens de reis naar hun vakantiehotel. Dit geldt voor de transfer naar de luchthaven, de check-in, de vlucht en de transfer naar het all-inclusive hotel. Alle Corendon medewerkers, alsook piloten en crew aan boord, zullen regelmatig getest worden op corona, net als het hotelpersoneel terplekke.

Tijdens de vlucht kan hierdoor ook een normale service verleend worden en kunnen vakantiegangers zónder mondkapjes reizen. Er hoeft ook geen 1,5 meter afstand van anderen te worden gehouden. De kosten voor de test bedragen circa 50 euro per persoon.

In hun hotel kunnen de gasten genieten zonder afstand te moeten houden van andere gasten. De enige voorwaarde is dat ze hun hotel niet verlaten tijdens het verblijf omdat de veiligheid van de hotelgasten dan niet langer gegarandeerd kan worden.

Er wordt gestart met de bestemming Antalya aan de Turkse rivièra, waar de reisorganisatie meerdere all-inclusive hotels bezit. In de komende weken wordt overlegd met de autoriteiten op andere bestemmingen om ook daar vakanties te kunnen aanbieden, zoals bv. op Ibiza. Corendon bekijkt ook de mogelijkheid om het concept in een latere fase ook vanaf andere luchthavens aan te bieden, zoals Brussels Airport.

 

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More