Compagnie Het Zoute richt 2 vennootschappen op

Niet een, maar twee opvallende oprichtingsaktes vandaag in het Belgisch Staatsblad. Deze van de NV PARK AAN DE STROOM I en PARK AAN DE STROOM II.

Beide vennootschappen werden in Gent door Compagnie Het Zoute, Novus en Odebrecht opgericht. Door de 3 vennootschappen werd ook ingeschreven op de aandelen van deze nieuwe vennootschappen.

De samenwerking tussen de 3 vennootschappen werd eerder bekendgemaakt. “Wij kijken alvast uit naar een samenwerking”, verklaarde Jan Gillis van Novus Projects immers in de pers. Novus vormt samen met Compagnie Het Zoute en vastgoedgroep Odebrecht het consortium voor de Bekaert-site in Hemiksem.

“Wij zetten hoog in op duurzaamheid. Eerder ging Odebrecht al een gelijkaardige samenwerking aan voor het project Sandweghe in Brugge. We hebben dus al enige expertise. Als kansen als deze zich aandienen, spelen we daar graag op in. We zijn overtuigd van de meerwaarde”, stond in Gazet van Antwerpen.

De aandeelhouders van Compagnie Het Zoute – onder wie familieleden Lippens – kregen onlangs overigens goed nieuws. De coronacrisis slaat immers minder hard toe bij de groep dan eerder werd gevreesd.


 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More