‘Commissaris Roos’: er is veel veranderd

Vergelijk en leer.

Commissaris Roos was een Vlaamse politiereeks die van 1990 tot 1992 op VTM liep. De hoofdrol was voor wijlen Ward De Ravet, een icoon van de vroege Vlaamse televisie. Sinds kort beschikt VTM over het kanaal VTM GOLD, een soort van terugkijk-tv.

In het geval van ‘Commissaris Roos’ kijk je alleen terug om je te verbazen. We vragen ons trouwens af of er mensen zijn die de reeks nog echt kunnen ‘consumeren’ waarvoor ze bedoeld was. Als ‘rariteit’ is in ieder geval meer dan de moeite waard om te kijken. We dagen je uit om een hele aflevering lang uit te zitten.

Vanavond: De mirakuleuze madonna.

De oude koster van een dorpskerk wordt ’s morgens vroeg zwaar toegetakeld aangetroffen achter in de kerk. Een ongeluk, denkt de pastoor. Zo denkt commissaris Roos er niet over. De non die de koster vond én de pastoor brengen commissaris Roos op het spoor van een kunstdiefstal. Roos dringt door in het wespennest, wat hem bijna het leven kost.

Seizoen 1, aflevering 2/13

VTM GOLD / 28 april, om 21:55 – 22:55

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More