Code Vuurrood: sexy Linnebel overhit de Lage Landen

Wat een overheerlijke Rotterdamse schoonheid.

Tenzij je graag een hot dog hebt, is het geen weer om een hond door te jagen vandaag. Wij blijven op de P-redactie dan ook liever wat hangen in ons zwembad gevuld met bier in combinatie met wat mooi vrouwelijk vertier. En dat vertier komt vandaag uit Rotterdam. 

Lindsey van der Hoeven, Linnebel voor de vrienden is een uitermate knappe jonge hinde uit het gezegende jaar 1993.  Ze studeerde Communicatie aan de Universiteit van de Nederlandse havenstad en houdt van reizen. Zo heeft ze haar stage gecombineerd met een trip die ze alleen heeft gemaakt naar Bali, ook wel eens het paradijs voor modellen om mooie plaatjes te schieten. En dat ze gezien is, is een statement. Merken als BALR en bikinisensatie The Black Tape Project stonden met de voetjes in het zand te trappelen ze voor zich te winnen. 

Als klein meisje wilde ze liever ‘one of the boys’ zijn en hield ze van voetballen en in bomen klimmen. Gelukkig komt ook hier het verstand met de jaren en mogen wij, en een kleine 170.000 volgers met ons, dagelijks genieten van een prachtige jongedame.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More