Club Brugge op één punt van de landstitel, tenzij…

“Zes op zes en twee keer verliezen.”

Enorm spannende play-offs. Club Brugge slaagt er niet in het meesterschap van het seizoen te bevestigen, en Genk speelt met een winning mood. Club toonde tegen Antwerp hoe vermoeid en machteloos het in de play-offs zijn draai niet vindt. 135 minuten zonder doelpunten.

Maar, het werd 2-1, met een doelpunt van…Van Aken, de man die van Clement aanvankelijk niet eens mocht meespelen. Die uitslag serveert de voetbalsupporter enkele geweldige scenario’s.

Het saaiste scenario is als Genk donderdag niet wint van Antwerp. In dat geval is Club Brugge rond 20.15 uur – nog voor het om 21.00 uur moet spelen tegen Anderlecht – voor de 17de keer landskampioen. Maar, als Genk Donderdag wint tegen Antwerp, en Anderlecht wint even later tegen Club, dan valt de week daarop de beslissing, in Jan Breydel, in de match Club Brugge – Racing Genk. Een droomfinale, zeg maar, man tegen man.

Dus: Racing Genk heeft een zes op zes nodig om te winnen, Club Brugge moet één punt scoren om niet te verliezen.

 

foto:wikipedia

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More