CIA onderzocht in het geheim ‘echte’ films van de autopsie van aliens (video)

Onderzoeker van de fake alien-autopsie-film ontdekt documenten die wijzen op eerdere ‘echte’ films.

Vrijwel iedereen kent de 17 minuten durende Roswell-film waarin een autopsie wordt uitgevoerd op een buitenaards wezen. Iedereen is ervan overtuigd dat het fake is. De schrijver Philip Mantle, een gerenommeerd Brits UFO-expert was één van de eersten die de alom bekende autopsie film destijds te zien kreeg. Hij komt nu met TV-programma, ‘De zoektocht naar Antwoorden’, waarin hij de feiten van fictie scheidt. 

Mantle ontdekte e-mailverkeer waaruit blijkt dat een CIA expert voor gek werd gezet met de 17 minuten durende grap, maar waarin tegelijk ook wordt vermeld dat er andere films van autopsies bestaan nog voor er sprake was van fake-video. Er is sprake van ene dokter Christopher Green die een officiële briefing gaf in het Pentagon over beelden van een autopsie begin jaren tachtig. In die briefing wordt verteld dat een buitenaardse levensvorm was omgekomen tijdens een UFO-crash in 1947. De autopsie vond plaats door dokters van het leger, op een geheime locatie, waarvan sommigen denken dat het Area 51 was. De fake-film zou gebaseerd zijn op echt filmmateriaal.

UFO-experten achten het onwaarschijnlijk dat de film waarover dokter Green in het Pentagon een briefing gaf, de fake-film zou zijn. Een arts die het ernstig meent, ziet meteen dat de film niet echt is en kan zich in het Pentagon geen blamage permitteren. Ze gaan er dan ook vanuit dat er inderdaad andere films bestaan van autopsies die door de CIA werden bestudeerd.

Wanneer je het rapport van Green legt naast de fake-film, dan is het voor de experten zonder meer duidelijk dat de dokter wel degelijk ander filmmateriaal bespreekt. Documenten tonen aan dat dokter Green beweert de bewuste autopsie-film te hebben gezien nog voor die de wereld werd ingestuurd en dat die film die wij kennen een bewerkte versie was van wat hij onder ogen kreeg. Sommige fragmenten in de bewust film zouden dan misschien toch echt kunnen zijn.

Alle ooggetuigen zijn ondertussen overleden en het is zeer onwaarschijnlijk dat er een officieel statement komt van de overheid. Deze nieuwe bevindingen leveren alvast (alweer) stof tot twijfel.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More