Chloe maakt er alweer een sexy fotosoepje van (foto’s)

Met balletjes? Nee, serieuze bollen.

Chloe Ferry is een Britse realityster die aardig wat centjes verdient. Daarmee kon ze zich zopas een nagelnieuwe Volkswagen Touareg in Italiaans kostuum Lamborghini Urus aanschaffen, in de knappe kleur ‘Rosso Anteros’. Die wilde ze natuurlijk aan haar volgers laten zien, en ze wilde meteen haar kont – waar met gemak een privéjet op kan landen – in de verf zetten.

Nu kan je jezelf verschillende dingen afvragen over die derrière van Chloe Ferry. Heeft ze die zo voluptueus gekregen door de juiste spieren te trainen? Of heeft meneer doktoor een handje geholpen? Mensen die Chloe redelijk goed kennen, die weten het antwoord echter al: het is keihard trainen, met een vleugje Photoshop.

Mensen die goed kijken, die zien namelijk dat de nummerplaat aan Chloe’s knalrode bolide wel gemaakt werd op een goeie, ouwe typmachine, daar de letters niet helemaal recht staan.

Het is dan ook al bijlange niet meer de eerste keer dat Chloe zichzelf verfraait met Photoshop, kijk maar:

4

Image 1 of 6

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More