Chinese mannen dromen van Japanse vrouwen

Gisteren was deel 2 van de best interessante avonturen van Reggie in China te zien op Canvas. Zoals we gisteren al hebben verteld, gaat het niet om onze Reginald/Regi, maar de Britse acteur Reggie Yates.

Reggie trok naar Peking, de Chinese hoofdstad en de woonplaats van president Xi Jinping. Reggie wil meer te weten komen over de achtergrond van president Xi, hoe zijn turbulente jeugd in de schaduw van Mao en de Communistische Partij zijn idealen en de relatie tussen het communisme en het kapitalisme heeft beïnvloed tijdens zijn presidentschap.

Reggie mag ook met enkele Chinese mannen via de plaatselijke Post NL pakjes bezorgen. Een van de jonge mannen vertelt aan Reggie dat hij droomt van een vrouw. Niet zomaar een vrouw, een Japanse vrouw. Hij wil als hij samen is met zijn bevallige Japanse geisha wel Chinees voedsel blijven nuttigen. Dat kan misschien wel een probleem opleveren in dat multicultureel huwelijk, om nog te zwijgen over het taalprobleem.  

Dat is toch wel merkwaardig. Ik heb zelf nooit gedroomd van een Duitse of Nederlandse vrouw. Bovendien hebben China en Japan al een paar keer oorlog met elkaar gevoerd. Dat is dus geen beletsel om de dagdromen over een knappe Japanse vrouw. Japanse vrouwen zijn dus voor Chinese mannen superieur. 


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More