China zet prinses Laura in voor Europees charmeoffensief

Prinses Maria Laura is de oudste dochter van Astrid en Lorenz. Ze woont in Londen en is sinds vorig jaar contributing editor van The China Current. Vrienden noemen haar Laura. 

In diverse bijdrages spreekt de prinses in lovende bewoordingen over de Chinese cultuur. Zo heeft ze het over enkele schitterende Chinese films.

The China Current wordt geleid door James Chau (11 december 1977). Hij is journalist, televisiepresentator en ambassadeur van de Verenigde Naties. Hij schreef krantencolumns voor de krant van de Chinese Communistische Partij Global Times. Hij werkte ook voor de Chinese staatsomroep CGTN. The China Current is een gezagsgetrouw medium en volgt de lijn van de partij.

Laura was al vaak in China. Ze volgde er een taalopleiding Mandarijns Chinees en deed een stage in een filiaal van LVMH. Ook vergezelde ze haar moeder Astrid tijdens een economische missie in het land. Ook oom koning Filip is een liefhebber van China.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More