Cheerleaders maken TikTok video meteen na hun zwaar auto-ongeval (video)

Jongeren delen tegenwoordig alles met de buitenwereld.

Gaande van hun dagelijkse kost overdag tot avondlijke kots tijdens het stappen. Zelfs wakker worden naast een vreselijke onenightstand moet bekendgemaakt worden aan Jan en alleman. Maar eventjes lachen met een zwaar auto-ongeluk, gaat volgens ons toch een stapje te ver.

Gelukkig zijn we niet de enige met een beetje verstand die dit veroordelen, want de 16-jarige Amerikaanse tieners Marissa Bordas en Katie Cornetti kregen bakken kritiek over hen heen toen ze een wel heel opmerkelijke TikTok-video deelden.

Een Tik teveel gekregen tegen hun Tokkies, denken wij dan, want de dames vonden er niets beter op om nadat hun wagen begon te slippen, twee maal over kop vloog en op zijn zijde belandde, om even spot te drijven met de situatie.

Ze zaten namelijk vast in de wagen en waren genoodzaakt te wachten op hulp om hen uit hun penibele situatie te redden. In plaats van meteen te checken of ze geen onschuldige voorbijgangers hadden geraakt of hun geliefden te waarschuwen dat alles in orde was, leken ze zich leuk te amuseren in een net gecrashte wagen.

Nadat hun video online kwam, kregen ze het verwijt van een totaal gebrek aan normbesef en het niet serieus nemen van een ernstige verkeerssituatie.

Ondertussen verdedigen de tieners zichzelf door te beweren dat ze niet op hun smartphone zaten tijdens het ongeluk en dat TikTok hen hielp te kalmeren na de crash.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More