Caroline Bruneel: “Naakt ben ik op m’n mooist” (foto’s)

En haar hobby is al even zinnenprikkelend.

Nieuwe buren krijgen is en blijft altijd een beetje een avontuur. Het is ronduit waanzinnig wanneer een koppel naast de deur komt wonen, met eenzelfde passie voor streekbieren of een gevulde frigo waar je enkel maar jaloers kan op zijn. Helemaal top wordt het wanneer ze dan nog eens een jacuzzi hebben staan, die je als goede buurman ook mag gebruiken. Je kan natuurlijk ook het lot uit de loterij trekken en getrakteerd worden op Cara-pils-drinkende fuifbeesten, die tot gat in de nacht luidkeels André Hazes zitten te brullen, wanneer de mutualiteit een overschrijving erdoor heeft gejaagd.

In Kortrijk moeten ze van plezier een gat door het dak hebben gesprongen toen Caroline Bruneel er haar intrek nam. De 20-jarige blondine ziet er dan misschien wel wat timide uit, een kamerplantje is het allerminst.

Tijdens ons gesprek met dit aspirerend model konden we ons geluk geen blijf want de antwoorden op onze vragen waren kort maar krachtig. Welke kledij ze het liefst draag? “Geen, naakt ben ik op m’n mooist.” Of wat dacht je van de vraag der vragen: wat zijn je hobby’s? Met een antwoord als “Ik ben verslaafd aan de horizontale mambo” scoor je bij de gezonde man nu eenmaal heel wat punten.

Toen ze haar intrek nam in haar nieuwe stulpje, een paradijs met zicht op de Kortrijkse markt, stonden de buren dan ook in lijn om haar te verwelkomen. Een zelfgebakken taart of een paar vers gebreide sokken? Goed ja, er zijn nu éénmaal clichés in het leven die je maar moeilijk weg krijgt. Toch was er 1 geschenk dat haar deed kirren als een krolse stoeipoes. “Het coolste cadeautje dat ik kreeg was een doos met pikant speelgoed, meer dan voldoende om me toch een paar dagen bezig te houden tijdens deze vreselijke coronapandemie.”

Wijze woorden waar de baas van België, Marc Van Ranst, misschien een voorbeeld kan aan nemen. Zo hou je mensen gemotiveerd en niet met een dagelijkse herhaling van de cijfers des doods.

Terwijl we met de grootste moeite ter wereld onze eigen curves onder controle proberen te houden, tovert Caroline haar portfolio tevoorschijn. EN een aversie voor kledij EN de absolute zin om het te maken als model? We hebben slechtere gesprekken gehad. Caroline heeft zich ondertussen ingeschreven voor de Queen of the Models-wedstrijd en iets zegt ons dat we haar nog wel wat meer zullen zien verschijnen.

(La Vie en C)

1

Image 1 of 18

Voor onze abonnees hebben we nog enkele ‘bonusfoto’s’: 

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More