Canadese rapper sterft tijdens opname videoclip door mislukte vliegtuigstunt (video)

De 34-jarige rapper Jon James McMurray uit Canada overleed na een stunt waarbij hij over de vleugel van een vliegtuig liep.

Nochtans was hij volgens zijn management zeer goed voorbereid en had hij maandenlang hiervoor getraind. Maar tijdens de opname van zijn clip liep het volledig uit de hand. McMurray liep te ver over de vleugel van de Cessna, wat het kleine vliegtuigje in een neerwaartse spiraal bracht die de piloot niet tijdig kon corrigeren.

Hij probeerde zich nog krampachtig vast te houden aan de vleugel, maar moest uiteindelijk lossen. Hij kreeg helaas niet meer de tijd om zijn parachute open te trekken. 

Nadat zijn dagen als professionele skiër afgelopen waren, besliste McMurray over te stappen naar het rapwereldje. Met succes, want zijn YouTube-kanaal werd druk bezocht.

Ook hield hij steeds zijn fans op de hoogte van zijn stunt via Instagram Stories. In zijn laatste beelden, liet hij zelfs weten dat er problemen waren met het vliegtuig: “So we got a couple hour delay, I just want to let you guys know so I don’t just go off the grid and you’re like uh… did he die?“.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More