Canadees parlementslid komt (plots) naakt videovergaderen

Hoe can-a-da nu ?

We vermoedden het al langer, computers leiden een eigen leven. Als alle mensen zijn gaan slapen, bouwen computers geheime feestjes. Vergelijk het met het speelgoed in Toy Story, maar dan met tekstverwerkers, toetsenborden, muizen en camera’s. Het bewijs van deze geheime wereld komt uit Canada.

Een Canadese parlementslid van de Liberal Party, William Amos, werd er het slachtoffer van een practical joke van zijn desktop. Hij verscheen tijdens een virtueel vragenuur met andere parlementariërs plots volledig naakt, staand tussen de vlaggen van Canada en Quebec. Een pervers trekje van een politicus, denk je dan meteen. Tot je William zijn verhaal hoort doen. “Ik was me aan het omkleden om te gaan joggen toen plots de camera opsprong”, vertelt hij. Daar heb je het: “toen plots de camera opsprong!”

Alsof dat nog niet genoeg was, kwam ook nog eens foto van het incident bij de pers terecht. Hij werd dus voor een tweede keer het slachtoffer van een computercrime. Nog een geluk dat hij zich altijd omkleed met zijn smartphone in zijn hand. Op de foto is het ding net voor zijn …ding, je weet wel. Zo valt het uiteindelijk allemaal nog een heel klein beetje mee. Hij biedt zijn “oprechte excuses aan voor deze onbedoelde afleiding.”

Je bent gewaarschuwd.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More