Cameron Diaz wil niet meer acteren

“Ik ben niet meer op zoek.”

Cameron Diaz is één van de boys. Ten minste dat doen haar personages uitschijnen. In het echte leven kan Cameron moeilijk een relatie vasthouden en vlindert ze wat heen en weer. Ondertussen is de blonde babe-actrice wel moeder geworden en hoeft het acteren niet zo meer nodig. “Nu ik mama geworden ben, kan ik mij niet voorstellen dat ik mijn kind veertien uur per dag, soms zelfs zestien uur, niet kon zien omdat ik op de set stond. Als ik het wel gedaan zou hebben, zou ik nooit de moeder geworden zijn die ik nu ben.”

Het is alweer acht jaar geladen dat Diaz nog voor de camera stond in ‘Annie’. Zij is ondertussen 48 geworden en dan wordt het kiezen voor ander werk natuurlijk. Je kan niet eeuwig de blonde stoot blijven spelen. In een interview met SiriusXM laat ze alvast weten dat ze nog steeds niet van gedachten is veranderd. “Zeg nooit nooit, maar ik ben gewoon dat type persoon niet. Dus zal ik ooit nog een film maken? Momenteel ben ik niet op zoek naar een nieuwe rol. Zal ik ooit wel op zoek zijn? Ik weet het niet. Ik heb echt geen idee.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More